Financieel dienstverlener

Als financieel dienstverlener moet je voldoen aan de eisen van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Je beschikt over een vergunning van de AFM, je vult jaarlijks het self assessment in en je doet je best om passend te adviseren. Maar hoe weet je nu of het voldoende is?

Met een Wft audit van SVC Compliance weet je precies waar je staat.

Als je op alle onderdelen minimaal op Wft-niveau scoort ontvang je een Wft Certificaat. Hiermee kun je aan alle belanghebbenden aantonen dat jouw kwaliteit onafhankelijk is vastgesteld!

Dit Wft Certificaat kun je op jouw kantoor ophangen, zodat klanten zien dat je jouw advieskwaliteit onafhankelijk hebt laten vaststellen. Om dit nog verder te promoten ontvang je van ons de raamsticker 'Advieskwaliteit OK' en mag je ons Wft Certificeringslogo gebruiken op jouw website en in andere uitingen. Het gebruik van deze uitingen is toegestaan, zolang je over een geldig Wft Certificaat beschikt.
Daarnaast kun je het Wft Certificaat gebruiken om bij de banken en verzekeraars waarmee je samenwerkt, wil samenwerken of producten wil onderbrengen aan te tonen dat jouw kwaliteit onafhankelijk is vastgesteld door een gerenomeerde partij.

Wft Certificering is een dienst van SVC Compliance.